food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix
carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Chocolade mousse Creamy Chocolate

Ingrediënten

  • 4 cl CARUMBOLA Creamy Chocolate
  • 100 g fondant chocolade
  • 50 g suiker
  • 3 eieren
  • 2 cl room

Bereiding

  • Splits de eieren
  • Meng suiker met dooiers, klop tot witte massa en spadel erna CARUMBOLA Creamy Chocolate door massa
  • Kook water, breek chocolade in kom en laat smelten au bain-marie, erna spadel chocolade door massa
  • Klop eiwitten stijf en spadel door massa
  • Klop room tot yoghurt dikte en spadel door massa, laat opstijven in koelkast

Ontdek andere recepten

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Rummy Choco-ccino

classic

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Upside Down B52

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Grasshopper

Heb je zelf een gerecht gemaakt met CARUMBOLA? Laat het ons weten en we delen het op onze social media. Deel je CARUMBOLA momenten met de tag #carumbola @carumbolafruitrum.