Nieuws  /  Kalender  /  Contact 

Lekkers

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Genieten van de zon op je bord met allerlei CARUMBOLA Rumlekkers. Het is pure verwennerij, een uniek smaakspel tussen CARUMBOLA en andere ingrediënten in allerlei vormen, het is ‘zo eens iets anders’. Onze creativiteit heeft ons langs verschillende paden gebracht. We creëerden allerlei rumlekkers met locale producenten en deze bijzondere smaken brengen we naar jou. CARUMBOLA is véél meer dan enkel een lekker drankje op basis van rum.

Confituur met rum

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Het recept voor onze originele confituren met drank bestaat uit extra fruit, minder suiker en een vleugje CARUMBOLA rum. We gaan volop voor een confituur barstensvol smaak, een echte smaak – zonder kleur- en bewaarmiddelen. Deze worden ambachtelijk gemaakt in Mechelen en dragen ook het HIB kwaliteitslabel (Handmade in Belgium).

Het gamma van onze confituren met rum gaat hand in hand met de CARUMBOLA rumbased spirits waarvoor we Caribbean rum gebruiken. Je kan dus niet enkel genieten van heerlijke cocktails maar nu ook van onze luxe confituren.

We creëren verrassende en bijzondere confituur smaken, ‘zo eens iets anders’ van smaak. Pure verwennerij voor jezelf of als geschenk … voor de fijnproevers onder ons is dit een echte smaakbeleving. 

De confituren zijn ideaal gezelschap bij je ontbijt op een croissant of pistolet, op je pannekoek, bij je kaas of paté schotel, in cocktails en zoveel meer. De inspiratie vinden we in reizen en de passie om nieuwe producten te ontdekken en te introduceren.

Onze ambachtelijk fruitrums geven een extra toets aan onze confituren. De combinatie van CARUMBOLA met een uitmuntende kwaliteit van fruit geeft een heerlijke, magische confituur.

Beschikbaar in 240gr en Dark Spice in zowel 240gr als 40gr.

CARUMBOLA Confituur Truly Exotic - Confituur met drank

Truly Exotic

CARUMBOLA Confituur Very Berry - confituur met drank

Very Berry

CARUMBOLA Confituur Dark Spice - confituur met drank

Dark Spice

chocopasta met rum

choco- pasta

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Dit is een ‘zo eens iets andere’ chocopasta, verrassend en uniek en ambachtelijk gemaakt te Mechelen. Bovendien dragen ze het HIB kwaliteitslabel (Handmade in Belgium).

Onze CARUMBOLA rumchocopasta’s zijn smeuïg, knapperig en rijk van smaak.

Het recept voor onze originele rumbased chocopasta’s bestaat uit echte smaken … Belgische chocolade van Callebaut, crunchy hazelnoten, gecondenseerde melk, gezouten boter en een vleugje CARUMBOLA rum

We gaan volop voor een chocopasta barstensvol smaak met de beste ingrediënten dus een echte smaak zonder kleur- en bewaarmiddelen en zonder palmolie!

Pure verwennerij voor jezelf, je gezelschap of als geschenk … voor de fijnproevers onder ons is dit een echte smaakbeleving.

Onze CARUMBOLA chocopasta’s zijn bijzonder lekker bij je ontbijt of brunch op een croissant of pistolet, op je pannekoek en zoveel meer.

Onze ambachtelijk geproduceerde rumlikeuren geven een extra toets aan onze chocopasta’s, het is een magische combinatie.

Het gamma van de rumbased chocopasta’s gaat hand in hand met onze rumbased likeuren waarvoor we Caribbean rum gebruiken. Je kan dus niet enkel genieten van een heerlijke digestief of after-dinner cocktail maar nu ook van onze chocopasta’s.

Beschikbaar in 240gr en Creamy Chocolate zowel in 240gr als 40gr.

CARUMBOLA Choco Creamy Chocolate - Choco met drank

Creamy Chocolate

CARUMBOLA Choco Sweet Coffee - Choco met drank

Sweet Coffee

Pralines met rum

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Praline Dark Spice

België en chocolade … Een praline mocht niet in het gamma ontbreken. Het is niet zomaar een praline maar één die werd bedacht en gemaakt door Pieter Vaes, Gault&Millau chocolatier van Mechelen van ‘The Cacao Project’. Deze praline bestaat uit een ganache vulling van abrikoos en ‘CARUMBOLA Dark Spice’ en is afgewerkt met het blauwe dat een verwijzing is naar het etiket van Dark Spice. Gewoon subliem lekker!

Pralines

DESSERT CATERING

Maak je bedrijfsevent of feestje compleet met dessertjes op basis van CARUMBOLA. 

We geven klassiekers een Caribbean twist. De desserten die we aanbieden zijn tiramisu met CARUMBOLA Truly Exotic, chocomousse met Creamy Chocolate, cupcakes met topping van chocoladerumlikeur of met bessenrum en natuurlijk nog veel meer … en het feest is compleet. Uiteraard kunnen we dezelfde desserts ook niet-alcoholisch aanbieden. 

Desserts kunnen geleverd worden ter plaatse of we komen langs met onze foodtruck en kunnen combineren met andere (warme) dranken.