classic

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix
carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Upside Down B52

Ingrediënten

1/3 CARUMBOLA Creamy Chocolate
1/3 CARUMBOLA Sweet Coffee
1/3 Cointreau of Triple Sec of Grand Marnier

Hoe maak je deze cocktail?

Neem een shot glas en maak 3 lagen. Start met Creamy Chocolate, gebruik dan een lepel met de bolle kant naar boven en giet traag de 2de laag met Sweet Coffee en herhaal met de laatste laag. Cheers

Ontdek andere recepten

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Rummy Choco-ccino

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Grasshopper

food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Chocolade mousse Creamy Chocolate

Heb je zelf een nieuwe rumcocktail gemaakt met CARUMBOLA? Laat het ons weten en we delen het op onze social media. Deel je CARUMBOLA momenten met de tag #carumbola @carumbolafruitrum.

Heb je een feestje en je wil graag cocktails serveren? CARUMBOLA komt met zijn mobiele bar naar je toe – zowel naar particulieren als bedrijven.