creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix
carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Grasshopper

Ingrediënten

45 ml CARUMBOLA Creamy Chocolate
45 ml crème de menthe
60 ml volle melk
1 snuifje zout
1 dessertlepel Fernet Branca
2 bollen vanille ijs

Hoe maak je deze cocktail?

Voeg alle ingrediënten toe aan de blender en dit samen met 2 ijsblokjes. Mix tot een gladde massa, schenk in een glas en werk af met munt. Enjoy.

Ontdek andere recepten

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Rummy Choco-ccino

classic

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Upside Down B52

food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Chocolade mousse Creamy Chocolate

Heb je zelf een nieuwe rumcocktail gemaakt met CARUMBOLA? Laat het ons weten en we delen het op onze social media. Deel je CARUMBOLA momenten met de tag #carumbola @carumbolafruitrum.

Heb je een feestje en je wil graag cocktails serveren? CARUMBOLA komt met zijn mobiele bar naar je toe – zowel naar particulieren als bedrijven.