food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix
carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Jerk Chicken

Ingrediënten

  • 4 kippenfilets
  • 100 gram palmsuiker
  • 100 ml dark spice rum
  • 2 lente-uitjes
  • 1 chilipeper
  • 1 teen gember
  • 1 koffielepel kaneel
  • 100 gram verse koriander
  • 2 granaatappels

Bereiding

Snij de kip in blokjes, overgiet met rum en fijngesneden gember, chilipeper en kaneel. Laat alles 24 uur marineren.

Bak de kippenblokjes bruin. Voeg het marinadevocht toe en laat dit inkoken. Bindt de saus een beetje. Leg alles op een schaal en werk af met fijngesneden lente-ui, verse koriander en granaatappelpitjes.

Ontdek andere recepten

food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Scampi’s in spiced caramel

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Cuba Libre

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Santo Libre

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Dark & Stormy

classic

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Old Fashioned with Exotic twist

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Absolutely Tropical

food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Cocktailsaus

Heb je zelf een gerecht gemaakt met CARUMBOLA? Laat het ons weten en we delen het op onze social media. Deel je CARUMBOLA momenten met de tag #carumbola @carumbolafruitrum.