Lekkers

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Genieten van de zon op je bord met allerlei CARUMBOLA Rumlekkers. Het is pure verwennerij, een uniek smaakspel tussen CARUMBOLA en andere ingrediënten in allerlei vormen, het is ‘zo eens iets anders’. Onze creativiteit heeft ons langs verschillende paden gebracht. We creëerden allerlei rumlekkers met locale producenten en deze bijzondere smaken brengen we naar jou. CARUMBOLA is véél meer dan enkel een lekker drankje op basis van rum.

Confituur met rum

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Het recept voor onze originele confituur met drank bestaat uit extra fruit, minder suiker en een vleugje CARUMBOLA rum. We gaan volop voor een confituur barstensvol smaak, een echte smaak – zonder kleur- en bewaarmiddelen. Deze wordt ambachtelijk gemaakt in Haacht.

We creëren verrassende en bijzondere confituur smaken, ‘zo eens iets anders’ van smaak. Pure verwennerij voor jezelf of als geschenk … voor de fijnproevers onder ons is dit een echte smaakbeleving. 

 

De confituur is ideaal gezelschap bij je ontbijt op een croissant of pistolet, op je pannekoek, bij je kaas of paté schotel, in cocktails en zoveel meer. De inspiratie vinden we in reizen en de passie om nieuwe producten te ontdekken en te introduceren.

CARUMBOLA Dark Spice geeft een extra toets aan deze confituur. De combinatie van CARUMBOLA met een uitmuntende kwaliteit van fruit geeft een heerlijke, magische confituur.

Je kan dus niet enkel genieten van heerlijke cocktails maar nu ook van deze luxe confituur.

Beschikbaar in 210gr.

Rum infused jam | CARUMBOLA

Dark Spice

Rumokaat

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

hier de uitleg tekst

Ontwerp zonder titel 21 | CARUMBOLA

Rum infused bier

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

hier de uitleg tekst

Ruminfused bier | CARUMBOLA

Praline Dark Spice

België en chocolade … Een praline mocht niet in het gamma ontbreken. Het is niet zomaar een praline maar één die werd bedacht en gemaakt door Pieter Vaes, Gault&Millau chocolatier van Mechelen van ‘The Cacao Project’. Deze praline bestaat uit een ganache vulling van abrikoos en ‘CARUMBOLA Dark Spice’ en is afgewerkt met het blauwe dat een verwijzing is naar het etiket van Dark Spice. Gewoon subliem lekker!

Pralines

DESSERT CATERING

Maak je bedrijfsevent of feestje compleet met dessertjes op basis van CARUMBOLA. 

We geven klassiekers een Caribbean twist. De desserten die we aanbieden zijn tiramisu met CARUMBOLA Truly Exotic, chocomousse met Creamy Chocolate, cupcakes met topping van chocoladerumlikeur of met bessenrum en natuurlijk nog veel meer … en het feest is compleet. Uiteraard kunnen we dezelfde desserts ook niet-alcoholisch aanbieden. 

Desserts kunnen geleverd worden ter plaatse of we komen langs met onze foodtruck en kunnen combineren met andere (warme) dranken.