food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix
carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Tiramisu met rumtwist

Ingrediënten

  • 250 g mascarpone
  • 100 g suiker
  • 1 pak lange vingers
  • 3 eieren
  • 200 ml ananassap
  • 50 ml CARUMBOLA Truly Exotic

Bereiding

  • Splits de eieren
  • Meng de mascarpone met de dooiers en suiker en klop tot glad mengsel
  • Klop eiwit stijf
  • Meng CARUMBOLA Truly Exotic met ananassap en dompel vingers erin
  • Spatel de eiwitten door het mascarpone-mengsel
  • Schik alles in lagen in een schaal, start met laag lange vingers, dan laag mascarpone, herhaal tot schaal vol is
  • Laat een paar uur opstijven in de koelkast

Ontdek andere recepten

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Fizzical Attraction (Rum-Bubbels)

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Exotic Amber – rum biercocktail

easy serve

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

The Refresher (Rum-Tonic)

classic

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Exotic Fruit Daiquiri

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Tropical Sunday

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Tiki Exotic

creation

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Rum-gin Shot

food pairing

carumbola cocktails rum paradijselijk cocktailworkshop mix cocktailmix

Voorgerecht: Watermeloen, fetakaas, fruitrum

Heb je zelf een gerecht gemaakt met CARUMBOLA? Laat het ons weten en we delen het op onze social media. Deel je CARUMBOLA momenten met de tag #carumbola @carumbolafruitrum.